BUKOsfera.pl to forum bukmacherskie organizujące mnóstwo konkursów bukmacherskich. Codziennie na forum pojawia się pełno świetnych typów bukmacherskich podpartych analizą. Nie obce są nam też promocje bukmacherskie. Zapraszamy do rejestracji!
Przepraszam bardzo może ktoś mi wytłumaczyć jak to jest możliwe, że zawodnik robi 4 kupony z 2 meczy i bez względu na wynik meczu wygrywa krocie przecież to jest fizycznie niemożliwe, żeby o tej samej porze przykładowo w meczu MLB Los Angeles Dodgers - New York Mets stawiając raz na jednych zaraz potem na drugich uzyskać kursy odpowiednio 3.65 i 4.5 jak kursy realne były zupełnie inne. Proszę mnie oświecić ponieważ nie mam zamiaru uczestniczyć w czymś takim.
nadolina Gość
Wysłany: 2010-07-25, 11:33
mecz sion-basel zakonczyl sie zwyciestwem druzyny basel nie mam pojecia dlaczego jest rozliczany jako remis, prosze o poprawke
witam. zyje ktos w serwisie bethub?????? 2 kupony mam nierozliczone. 1 jeszcze jestem w stanie zrozumiec bo zakonczony w nocy, ale drugi zakonczony juz poprzedniej nocy. jakby tego bylo malo to dodatkowo jeszcze mam 1 kupon zle rozliczony. zamiast miec ok. 200 jednostek mam 30 moglby to ktos wreszcie rozliczyc i poprawic???????
Znalazłem raczej już ten problem jest błąd w rozliczaniu zakłądów w mlb gracze stawiają na wynik a rozliczany jest jak wygrana i przegrana to jest niedopuszczalne więc proszę coś z tym zrobić jeśli wam zależy na ilości grających osób. Proszę spojrzeć na użytkownika kuropicin nr kuponu 65377 data rozpoczęcia spotkania 25.07.2010 22:10 a w momencie pisania posta przeze mnie jest 25.07.2010 14:48 a kupon ma już rozliczony pozytywnie. Coraz bardziej to wszystko podejrzane jest
Znalazłem raczej już ten problem jest błąd w rozliczaniu zakłądów w mlb gracze stawiają na wynik a rozliczany jest jak wygrana i przegrana to jest niedopuszczalne więc proszę coś z tym zrobić jeśli wam zależy na ilości grających osób. Proszę spojrzeć na użytkownika kuropicin nr kuponu 65377 data rozpoczęcia spotkania 25.07.2010 22:10 a w momencie pisania posta przeze mnie jest 25.07.2010 14:48 a kupon ma już rozliczony pozytywnie. Coraz bardziej to wszystko podejrzane jest
Znany z poprzedniej edycji błąd: wyniki po 1 inningu rozliczane są jak całe mecze. Jak na razie nie jesteśmy w stanie wyeliminować tego błędu dlatego wyłączamy baseball na razie. Mecze rozliczę oczywiście normalnie.
Edit: Po jutrzejszej poprawce wszystko powinno być Ok.
Doliczyłem Ci punkty za ten mecz. Rozliczyć go nie mogę normalnie, bo pojawił się w ofercie dwa razy, za drugim razem już po zakończeniu. Jakby ktoś miał problemy z tym to proszę się zgłaszać.
mecz sion-basel zakonczyl sie zwyciestwem druzyny basel nie mam pojecia dlaczego na moich kuponach na bettingstar i bethub jest rozliczany jako remis, prosze o poprawke
witam, nie wiem gdzie spytac o sprawe taką:
zapisałem się w bukosfera.pl tam gdzie zapisy by brac udzial w konkursie bethub i bettingstar. nie wiem czemu jestem zapisany jako gosc, posiadam konto na bukosfera.pl i normalnie sie loguje. login zapisalem od razu po zalozeniu konta. i tak tylko gdybam czy mam uprawnienia w razie czego do odbioru nagrod w bethub i bettingstar.
pozdrawiam
brzusiu10
witam, nie wiem gdzie spytac o sprawe taką:
zapisałem się w bukosfera.pl tam gdzie zapisy by brac udzial w konkursie bethub i bettingstar. nie wiem czemu jestem zapisany jako gosc, posiadam konto na bukosfera.pl i normalnie sie loguje. login zapisalem od razu po zalozeniu konta. i tak tylko gdybam czy mam uprawnienia w razie czego do odbioru nagrod w bethub i bettingstar.
pozdrawiam
brzusiu10
Cześć,
Serwisu bethub i bettingstar są dwoma odrębnymi site'ami. Aby odebrać nagrodę w bettingstar należy wykonać nieco inne czynności niż na bethub. Na bettingstar należy również zarejestrować nowe konto. Zapraszam do lektury regulaminu w bettingstar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
BUKOsfera.pl to forum bukmacherskie organizujące mnóstwo konkursów bukmacherskich. Codziennie na forum pojawia się pełno świetnych typów bukmacherskich podpartych analizą. Nie obce są nam też promocje bukmacherskie.