| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |
JetBull - Odbierz bonus
Gdzie po Typy Bukmacherskie ? Tylko BetHub.pl. Sprawdź też Statystyki piłkarskie

BUKOsfera.pl to forum bukmacherskie organizujące mnóstwo konkursów bukmacherskich. Codziennie na forum pojawia się pełno świetnych typów bukmacherskich podpartych analizą. Nie obce są nam też promocje bukmacherskie. Zapraszamy do rejestracji!

Poprzedni temat «» Następny temat
wypłaty na moneybookers
Autor Wiadomość
ewenement8 
Amator

Wysłany: 2010-06-14, 13:36   wypłaty na moneybookers

Ważnym czynnikiem dla mnie przy wyborze bukmachera online jest szybkość wypłat na Moneybookers,więc postanowiłem opisać moje doświadczenia z tym rodzajem wypłat u kilku bukmacherów z którymi mam spore doświadczenie.
Proszę o opisywanie waszych doświadczeń i w ten sposób może stworzymy jakiś w miarę dobry ranking na ten temat.
Celowo pomijam Pinnacle Sports a wymieniam tylko tych buków u których wypłacałem kasę przynajmniej kilkadziesiąt razy.

:arrow: Bet-at-home według mnie pierwsze miejsce,wypłaty realizowane 7 dni w tygodniu a wypłata najczęściej trwa kilka godzin.Dodatkowo wypłaty na konto bankowe w Polsce zawsze miałem następnego dnia po wypłacie najwcześniejszą sesją KIR,wyjątkiem sa tylko wypłaty zlecone w czwartek bo wtedy kasa jest dopiero w poniedziałek.

:arrow: Betclic wypłaty na Moneybookers są realizowane w ciągu kilku godzin zdarzyło mi się kilka razy wypłacić nawet kasę w weekend więc podejrzewam że weekendy tez wypłacją tak samo.

:arrow: Sportingbet według swojego regulaminu kasę wypłacają w ciągu 2 dni z wyjątkiem sobót i niedziel.Muszę przyznać,że nie zdarzyło mi się otrzymać wypłaty później niż deklarowane 2 dni,ale zawsze było to na granicy tego czasu bez względu na ilość wypłaty, jak dla mnie to jest denerwujące i okres czekania na wypłatę jest niepotrzebnie przedłużany.
No i to na tyle,mam nadzieję że się komuś przyda i czekam na opinię innych :?:

piatddz 
Amator
Piatddz

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2010-06-19, 15:32   

betsafe : Okolo 2h bez znaczenia ile wyplacalem i czy byla to moja pierwsza czy setna wyplata.

Unibet: okolo 24h czasami duzo szybciej czasami sie ociagaja. Dziwnie u nich jest

Redbet: okolo 3-5h. Dosc szybkie wyplaty kasa zaraz po weryfikacji

Bluesq: Wyplata w sekunde. (automatycznie na koncie)

Balkanbet: Do 2 godzzin jedne z najszybszych ale bukmacher slaby

ewenement8 
Amator

Wysłany: 2010-07-27, 15:48   

piatddz napisał/a:
betsafe : Okolo 2h bez znaczenia ile wyplacalem i czy byla to moja pierwsza czy setna wyplata.

Wczoraj wygrałem ok. 80 zł z darmowych spinów(znaczy z darmowych wygrałem ok.2€ i w trakcie ich obrotu się wytworzyła taka sumka)
Weryfikacja konta trwała 4minuty a przelew na konto bankowe zleciłem dziś OK 10:00,a po 15:00 już były na moim koncie także bardzo pozytywny akcent po tym wszystkim co słyszałem o tym bukmacherze(znaczy po wielu bluzgach na nich) :P

Odpowiedz do tematu