BUKOsfera.pl to forum bukmacherskie organizujące mnóstwo konkursów bukmacherskich. Codziennie na forum pojawia się pełno świetnych typów bukmacherskich podpartych analizą. Nie obce są nam też promocje bukmacherskie. Zapraszamy do rejestracji!
Expekt.com jak najbardziej dla początkujących, jak dla mnie to najlepszy jaki jest i szczerze go polecam.
Bardzo przejrzysta strona,nie trzeba przy wypłacie pieniędzy wysyłać skanu dowodu tak jak na innych stronach,przelew bankowy w ciągu paru minut,wysokie kursy
Jednak, czy nigdy nie wymagają skanu dowodu, to nie wiem.
nie trzeba, ale dla osób pełnoletnich to chyba nie jest i tak żaden problem, prawda???
chyba że ktoś ma konto na tate, mame, siostre, psa... to jak wtedy zdobyć skan
Czesc! Poczytalem troche o expie i tak naprawde nie mam wyrobionego jeszcze zdania. Niby tutaj wypada na plus ale na innych forach srednio, badz totalna klapa. Mam od kilku dni tam konto i jak na razie jestem zdowolony. Wlasciwie wszystko wykonuje jakby bez ich nadzoru, mam na mysli, ze procz automatycznych odpowiedzi, nie przeszkadzaja mi w grze w zadnym stopniu. Czy ktos sie z Was tutaj na forum spotkal z jakimis naprawde duzymi problemami u nich??
No i pierwsze, choc male, ale problemy. Niemcy - Urugwaj, o/u 3,5 zoltej kartki. Blednie rozliczony jako "under", na szczescie bardzo szybko poprawiono... Moze to jakis chochlik..
nie tylko dla nowych, wierzcie mi ;> pro tez znajda cos dla siebie
A na co mozna liczyc bedac "pro" ? Kiedys czytalem o lepszych kursach, czy onusach od wplaty. Czy jakis spinach darmowych w kasynie. Takze ostatnio byl free bet dla stalych graczy, czy o to Ci chodzi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
BUKOsfera.pl to forum bukmacherskie organizujące mnóstwo konkursów bukmacherskich. Codziennie na forum pojawia się pełno świetnych typów bukmacherskich podpartych analizą. Nie obce są nam też promocje bukmacherskie.