| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |
JetBull - Odbierz bonus
Gdzie po Typy Bukmacherskie ? Tylko BetHub.pl. Sprawdź też Statystyki piłkarskie

BUKOsfera.pl to forum bukmacherskie organizujące mnóstwo konkursów bukmacherskich. Codziennie na forum pojawia się pełno świetnych typów bukmacherskich podpartych analizą. Nie obce są nam też promocje bukmacherskie. Zapraszamy do rejestracji!

Poprzedni temat «» Następny temat
expekt.com
Autor Wiadomość
zelgawis2 
Amator

Wysłany: 2010-01-30, 22:54   expekt.com

spotkałem się z taką opinią o expekt.com:
pasta napisał/a:
Expekt.com jak najbardziej dla początkujących, jak dla mnie to najlepszy jaki jest i szczerze go polecam.

Bardzo przejrzysta strona,nie trzeba przy wypłacie pieniędzy wysyłać skanu dowodu tak jak na innych stronach,przelew bankowy w ciągu paru minut,wysokie kursy :!:

to prawda? :D czy nie we wszystkich przypadkach?

salsero 
Amator

Wysłany: 2010-02-19, 20:08   

Prawda, bardzo przyjazny bukmacher. Jednak, czy nigdy nie wymagają skanu dowodu, to nie wiem.

matis_TKS 
Amator
V.I.P.

Wysłany: 2010-02-19, 20:28   

salsero napisał/a:
Jednak, czy nigdy nie wymagają skanu dowodu, to nie wiem.

nie trzeba, ale dla osób pełnoletnich to chyba nie jest i tak żaden problem, prawda???
chyba że ktoś ma konto na tate, mame, siostre, psa... to jak wtedy zdobyć skan :/

slonik 
Średnio-zaawansowany

Wysłany: 2010-03-04, 20:56   

Moim zdaniem uboga oferta. Teraz dla nowych całkiem fajna promocja. Ale dla takich co dopiero zaczynają, bardzo przyzwoity buk. :tak:

piotryna 
Amator

Wysłany: 2010-07-07, 11:18   

Czesc! Poczytalem troche o expie i tak naprawde nie mam wyrobionego jeszcze zdania. Niby tutaj wypada na plus ale na innych forach srednio, badz totalna klapa. Mam od kilku dni tam konto i jak na razie jestem zdowolony. Wlasciwie wszystko wykonuje jakby bez ich nadzoru, mam na mysli, ze procz automatycznych odpowiedzi, nie przeszkadzaja mi w grze w zadnym stopniu. Czy ktos sie z Was tutaj na forum spotkal z jakimis naprawde duzymi problemami u nich??

Pozdrawiam

piotryna 
Amator

Wysłany: 2010-07-12, 16:55   

No i pierwsze, choc male, ale problemy. Niemcy - Urugwaj, o/u 3,5 zoltej kartki. Blednie rozliczony jako "under", na szczescie bardzo szybko poprawiono... Moze to jakis chochlik..

hellun
Amator

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: 2010-07-15, 13:16   

nie tylko dla nowych, wierzcie mi ;> pro tez znajda cos dla siebie :mrgreen:

piotryna 
Amator

Wysłany: 2010-07-27, 10:07   

hellun napisał/a:
nie tylko dla nowych, wierzcie mi ;> pro tez znajda cos dla siebie :mrgreen:

A na co mozna liczyc bedac "pro" ? Kiedys czytalem o lepszych kursach, czy onusach od wplaty. Czy jakis spinach darmowych w kasynie. Takze ostatnio byl free bet dla stalych graczy, czy o to Ci chodzi?

Odpowiedz do tematu