| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |
JetBull - Odbierz bonus
Gdzie po Typy Bukmacherskie ? Tylko BetHub.pl. Sprawdź też Statystyki piłkarskie

BUKOsfera.pl to forum bukmacherskie organizujące mnóstwo konkursów bukmacherskich. Codziennie na forum pojawia się pełno świetnych typów bukmacherskich podpartych analizą. Nie obce są nam też promocje bukmacherskie. Zapraszamy do rejestracji!

Poprzedni temat «» Następny temat
Uwagi
Autor Wiadomość
cysiek7 
Wtajemniczony

Wysłany: 2009-04-28, 19:46   

ale bądźmy szczerzy tam nigdy nie było dobrych ustawek przynajmniej podczas mojej obecności na tym forum..No ale można to jakoś zmienić. Np. wejście dla osób z innym kolorkiem niż czerwony, co wy na to?

ARTEK_RR 
Wtajemniczony

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: 2009-04-28, 20:04   

Dżozi dlatego trzeba to ukrócić, niech każdy sobie zapracuje za wejście do tego działu. Mało tego, jeżeli przez 3 razy osoba pod rząd poda ustawkę, która po prostu będzie śmieszna i w dodatku nie wejdzie, to traci rangę i kolor, który mu skutecznie uniemożliwi wejście do tego elitarnego działu, bo przecież o to chodzi, aby do działu wchodziły osoby zasłużone.

Dokładnie Cysiu to samo mam na myśli co Ty napisałeś. Czekamy na odpowiedź admina:)

krz-widzew 
Stary wyjadacz
Czesio Widzewiak

Zaproszone osoby: 11
Wysłany: 2009-04-29, 08:14   

Z tymi ustawkami coś ostatnio nie za bardzo i raczej nie zachęcają aby grać kolejne. Jeżeli typ jest pewny na 100% i mamy wyniki 2-6 czy 1-4 to coś tu jest nie tak. Myślę, że ARTEK_RR ma racje i należy jakoś ograniczyć podawanie przez innych tych "ustawek" bo w większości są to typy na uda się bądź się nie uda.

Sebuninho 
Weteran

Wysłany: 2009-04-29, 14:54   

Tak .. z ustawkami trzeba koniecznie zrobić coś konkretnego , bo w tym momencie są bezsensowne. Zajmę się tym niebawem.

ARTEK_RR 
Wtajemniczony

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: 2009-05-17, 12:12   

Po raz kolejny niestety muszę napisać o dziale ustawki, otóż Panowie nie róbmy sobie jaj. Albo blokujemy taki dział, albo wprowadzamy rygorystyczne zmiany, które pozwolą prowadzić ten dział jak należy, bo to co teraz się dzieje to KOMPROMITACJA. Im dłużej administracja będzie zwlekać, tym więcej "informatorów" będzie podawało "pewne ustawki"

Colter 
Amator

Wysłany: 2009-07-30, 13:40   

a więc widze, że warto udzielać się na forum, aby mieć dostęp do ustawek :wkurzony:
poprostu dobrym pomysłem byłoby to, że ustawek nie może podawać każdy, a jeżeli tak, to musi przejść okres próbny etc.

Xabi 
Weteran

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2009-08-08, 06:56   

Ja bym to wogole usunął :)
http://www.bukosfera.pl/v...p=113538#113538 :arrow: Przemyślane typy :)

http://www.bukosfera.pl/v...?t=4100&start=0 :arrow: Typy z ubiegłego roku ;)

gadoo 
Zaawansowany

Wysłany: 2009-12-17, 22:42   

nie wiedzialem gdzie to napisac wiec pisze tutaj:

moze by ktos z "gory" zobaczyl co sie dzieje w TD, bo nie tylko ja mam zastrzezenia do prowadzenia konkursu przez pana Wilandera.
Tak samo punkt regulaminu o zlej analizie - wg wlasnego widzi-mi sie oceniana analiza i zamiast dobrej rywalizacji, robi sie konkurs dla paru osob ktorzy podziela miedzy siebie nagrody..

Sebuninho 
Weteran

Wysłany: 2009-12-17, 22:47   

gadoo napisał/a:
nie wiedzialem gdzie to napisac wiec pisze tutaj:

moze by ktos z "gory" zobaczyl co sie dzieje w TD, bo nie tylko ja mam zastrzezenia do prowadzenia konkursu przez pana Wilandera.
Tak samo punkt regulaminu o zlej analizie - wg wlasnego widzi-mi sie oceniana analiza i zamiast dobrej rywalizacji, robi sie konkurs dla paru osob ktorzy podziela miedzy siebie nagrody..

Witam,

Proszę o wskazanie niełusznie, Twoim zdaniem, niezaliczonych analiz , a będzie jakieś pole do dyskusji. Proszę o konkretne przykłady.

Pozdrawiam

ps. wolałbym żeby ta dyskusja przeniosła się do odpowiedniego działu. Tutaj znajdują się sprawy dot. forum a nie konkursów. O odpowiedź proszę już w odpowiednim dziale.

biskup75 
Amator

Wysłany: 2010-01-04, 14:51   

witam;jestem "świeżym" człowiekiem na tym forum jak widać i mam takie pytania do głównodowodzącego (a może ktoś inny na nie odpowie):
1. sporo jest na forum spamów typu"najlepsze płatne typy...." i takie tam - czy to należy że się tak wyrażę "tępić" i zgłaszać to w jakimś dziale czy zostawiać to w spokoju :?:
2.czy można w "kuponach" bądz " kuponach ze statystykami" w tematach innych userów komentować ich typy :?:
3. czy należy podsumowywać np. swoje typy zagrane po zakończeniu spotkań - rzuciło mi się w oczy że większość granych typów nie jest podsumowywana(typ jest podany a potem nie ma wyniku danego meczu)i jak chce się zobaczyć jak to wyszło komuś to trzeba samemu szukać danego wyniku(oczywiście nie u wszystkich to występuje - brak podsumowania) :roll:

To tyle - mam nadzieje że nie zanudzam ale nie chcę popełnić jakiegoś błędu czy gafy wobec innych userów <spam>

Nowak 
Zaawansowany
Don Hazardinho

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2010-01-04, 16:25   

To może ja postaram sie odpowiedzieć na dwa pytania ;)

Jak zobaczysz jakies wpisy typu "najlepsze płatne typy..." najlepiej zgłoś to do jakiegoś "zielonego" czyli moderatora, lub napisz o tym na SB a ktoś sie tym zajmie.
Komentować typy można jak najbardziej, chyba ze dany user napisał na początku swojego tematu że tego nie chce.

PzDr Nowak ;)

Urodzony optymista ;)

Pazerny zawsze dwa razy traci !

biskup75 
Amator

Wysłany: 2010-01-04, 21:19   

Nowak napisał/a:
To może ja postaram sie odpowiedzieć na dwa pytania ;)

dzięki kolego za wyjaśnienia;pozdrawiam :tak:

johny666
Amator

Wysłany: 2010-05-23, 17:47   

Siema ostatnio zakonczyłem na 17 miejscu gre na bethubie a podobno do miejsca 20 były nagrody ale nic nie otrzymałęm itp ,
prosze o pomoc pozdrawiam john <guns>

Sebuninho 
Weteran

Wysłany: 2010-05-23, 19:13   

A jakim cudem chciałeś coś otrzymać skoro nie zapisałeś się do konkursu? Czytaj regulaminu konkursów , to nie zabłądzisz....

ewenement8 
Amator

Wysłany: 2010-06-12, 04:58   

Ja zauważyłem,że statystyki dotyczące wyświetlania tematów są wątpliwej jakości bo jak ktoś odświeża jakiś temat to to jest zliczane jako wyświetlenie strony.
Nie znam się na informatyce tak dobrze ale na innych forach nie związanych z tą tematyką na których bywam wejście każdego użytkownika jest zliczane tylko raz np. na hcfor.pl

Edit: chyba jednak się pomyliłem z tymi statystykami ale teraz to już sam nie wiem jak jest w końcu :/

Odpowiedz do tematu